Jeg har snydt bloggen lidt for et par oplæsninger, jeg har læst op til her i marts. Men det skal være slut! Så hvis du savner at bruge din onsdag (i morgen) i ordets tegn, så kom forbi galleriet på Vodroffsvej på Frederiksberg. Her vil skuespilleren (og digteren) Sejer Andersen afholde arrangementet “Humor og Musik”. Aftenen kommer til at bestå af den dygtige sangerinde Cathrine Elmerkjær, værten Sejer Andersen, mig selv og andre, som tilsammen vil forsøge at skabe en anderledes og indholdsrig onsdag i kunstneriske omgivelser.
Arrangementet starter kl. 19:30, og hvis det lyder af noget så synes jeg bestemt, at det er værd at slå et smut forbi.

Jeg var inviteret til at læse op på Vodroffsvej sidste søndag d. 11/3, og det var for mig en rigtig god oplevelse. Det var blandt andet på grund af den hyggelige og afslappede atmosfære, der eksisterede mellem oplæserne og publikum.
Så! Endnu en klar anbefaling.

Alt det andet

Marts er en måned brygget på afleveringer og 3.g’s svedeture, så poesi og oplæsninger har været svære at få til at harmonisere med skoleskemaet.
Dog betyder det ikke, at poesien er lagt på hylden. Tværtimod. Om en lige uges tid skal jeg et novelle kursus/workshop, hvilket jeg glæder mig utrolig meget til. Og derudover byder den kommende måned april jo også på værdifulde arrangementer som Øverste Kirurgiske Oplæsning, der vist nok er d. 5 april.
Hvis du ønsker at opleve hvor langt en poesioplæsning kan gå og blive bekræftet i litteraturens manglende grænser – og derved muligheder.
Så tag endelig forbi: Øverste Kirurgiske Oplæsning

Mange påskeliljer, vintergækker og anemoner herfra
– Dikte

Reklamer